SZÓRAKOZÁS

Híresen szexisek - és mindezt titkolják

Szerző:
Szabó Anna
Van úgy, hogy az ember lánya már unja, hogy mindig tip-top formában legyen. De aztán mindig rájövök, hogy a pasiknál sincs ez másként. A legjobb bizonyíték erre az a pár híresség, akik sikereiket elérve fittyet hánynak mindenféle szépfiús elvárásnak…

 

Brad Pitt

Az amerikai színész úgy nyilatkozott, hogy azért váltott szakállra, mert unatkozott. De azért vannak jobb megoldások is, mint megnöveszteni őszülő szakállunkat? Egyébként nem is értjük igazából, hogyan lehetséges hat gyerek mellett unatkozni…



Johnny Depp

Az igazi lázadó, Johnny Depp, aki mindig is ellenszegült a beskatulyázásnak, és a mai napig meglehetősen eklektikusan válogatja meg szerepeit. A People Magazin kétszer választott a legszexisebb férfinak, de ezt a szépséget szereti különc kalapok, bozontos fürtök és extravagáns szemüvegek mögé rejteni.



Jared Leto

A kilencvenes években tévés szappanoperákban tűnt fel igazán csinos külsejével: ragyogó kék szemével és ébenfekete hajával egyből a tinilányok kedvence lett. Ahogy kiszállt a sorozatokból, átváltott a vagány punkkülsőre.


James Franco

A legendás filmsztár, James Dean ábrázolásáért 2001-ben Golden Globe díjat zsebelhetett be, de azóta csak elvétve látni a filmvásznon. Jelentősebb alkotásban kilenc éve nem láthattuk, inkább csak B-kategóriás vígjátékokban, leginkább pedig kicsapongó bulijairól cikkez a sajtó.



Jake Gyllenhaal

Bár még mindig friss babaarcáról, a Reese Witherspoonhoz fűződő kapcsolatáról, valamint a Túl a barátságon címben vállalt szerepéről híres, úgy tűnik egy ideje szorítja a „szépfiús cipője”. Borzasan, ziláltan és kialvatlanul jelenik meg mindenhol, de ennek ellenére a gyermekien sármos tekintetétől nem tud megválni, bármennyire is igyekszik…

 

Gerard Butler

A nagydarab skót, Gerard Butlert talán egy évvel ezelőtt láttuk utoljára megborotválkozva, még a 2009-es Golden Globe díjátadón. Sosem volt az a jellegzetes szépfiú, inkább elragadóan marcona, mégis többször sikerült felkerülnie a legszexisebbek közé, és másról sem írnak folyamatosan az amerikai pletykalapok, mint egymást érő (és néha párhuzamosan vitt) nőügyeiről.



Jon Hamm

Vajon kitalálnád ki ő? Várj, segítünk, ő a Mad Men – Reklámőrültek főszereplője, akit sokan a sorozatok új George Clooney-jaként emlegetnek. Ha nem láttuk volna már a mindent-takaró kiegészítői (sapka, szemüveg, céleszközként viselt szakáll), talán nem is hinnénk el, hogy a színésztársadalom egyik legjóképűbb szereplőjével állunk szemben.



Leonardo DiCaprio

Tinibálványként kezdte, majd dögös pasiként folytatta – de inkább csak a filmvásznon. A hétköznapi életben elképzelhetetlen lenne megszokott egyéni stílusa nélkül, melynek hozzávalói: a fél arcát takaró, előre húzott baseball sapka, a hatalmas napszemüveg valamint a mindent fedő arcszőrzet.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL