MÁGIA

Vesd be ezt a varázslatot, ha azt akarod, hogy a pasi őszinte legyen!

Rászántad magadat a randizásra? Nagyon helyes! De azért vannak félelmeid? Ez valahol természetes, főleg, ha sokat csalódtál már. Talán úgy érzed, hogy a férfi nem elég nyíltszívű. Vagy csak jó volna biztosra menni? Érd el ennek a mágiának a segítségével, hogy a pasi őszinte legyen! Persze nemcsak a randipartnerrel, hanem a pároddal szemben is hatásos lehet, ha esetleg úgy véled, hogy manapság nem elég őszinte veled!


Természetesen csodát nem ígér ez a varázslat és nem fogsz tudni mérget venni arra, hogy nem hazudik. Ugyanakkor, nem is így kell állni a másik félhez, hogy biztosan átver bennünket. Kell tudni hinni, bízni másokban és őszinteségre bíztatni a randipartnert vagy éppen magát a párunkat. Sokat segít az, ha te magad is őszinte vagy vele!

Bár az is igaz, hogy azt sem mondhatjuk, hogy nem tesz csodát a varázslat! Teljesen veszélytelen ez a mágia, éppen ezért semmilyen negatív hatása nem lehet annak, ha elvégezd. Ellenben elérheted vele, hogy a kiszemelted vagy a párod teljesen nyitott legyen veled szemben.

Kellékek

3 fehér gyertya

Viasz

Valami a kiszemelt férfitől vagy a párodtól

Fekete fonal vagy cérna

Izsóp füstölő

Varázslat menete

Szombati napon gyújts két fehér gyertyát és a füstölőt. Olvaszd meg a viaszt, vagy plusz egy fehér gyertyát. Ha van esetleg valami személyes a kiszemeltedtől vagy a párodtól, akár a hajszála, azt beleteheted az olvadt viaszba, amiből egy szájformát kellene gyúrnod. Helyezz el benne úgy négy fekete cérnaszálat, illetve fonalat, hogy majd el tudd vágni. Esetleg bele is karcolhatod a nevét. Fontos, hogy egész végig az illetőre koncentrálj és arra, hogy teljesen őszinte legyen veled. Vizualizáld, miközben készíted és töltsd fel az energiáiddal.

Szúrj egy kisméretű gyertyát a száj közepébe és mondd a következő igét: „Bűbájt bocsátok álomszép ajkaidra, elvarázsolom őket, hogy mindig csak is az igazat, de a színigazat mondhasd. Légy velem őszinte, mert én is az vagyok veled, ne hazudjunk egymásnak, csak így lehet örömteli a kapcsolatunk.”

Gyújtsd meg a gyertyát és mondd: „Képtelen vagy hazudni nekem, ha meglátsz, őszinte akarsz lenni velem.”

Vizualizáld, hogy a férfi, illetve a párod igazat mond neked, hogy őszintén beszélgettek.

Még aznap égesd le a gyertyát. Másnap este pedig fogj egy ollót és vágd el az egyik fekete fonalat e szavakkal: „Megnyitom zárt ajkaidat, és te őszintén kitárulkozol nekem!”

Ezt a folyamatot ismételd meg még három alkalommal. Utána tedd biztos helyre a viaszból készült szájat és a gyertyacsonkot, egészen egy hónapig.

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL