MÁGIA

Varázsolj egy jelet az Angyalodtól

Ez a varázslat elsősorban azoknak lesz nagyszerű választás, akik úgy érzik, szükségük van a bizonyosságra: Őrangyaluk igenis létezik, és folyamatosan figyeli, várja a hívásukat.

 

A varázslat menete


Nem egy bonyolult varázslat. Mindössze 3 hófehér gyertyára lesz szükséged, és egy csendes helyre, ahol senki nem zavarhat meg.


Ülj le a földre, tedd magad köré a 3 gyertyát, gyújtsd meg, majd lélegezz mélyeket egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy teljesen ellazultál. Ha teljesen ellazult állapotban vagy, csukd be a szemed, és mondd hangosan az alábbi bűbájt:


„Őrangyal, hallgasd meg kérésemet! Küldj nekem egy jelet, amelyből érezhetem, hogy nem vagyok egyedül; hogy mindig itt vagy a közelben és hívásomat mindig meghallod. Mutasd bizonyítékát fényességednek, és küldj nekem egy ragyogó fehér madártollat! Így legyen.


Lehet, hogy a szél fújja eléd, lehet, hogy egy üzletben botlasz bele, mint dekoráció, egy a lényeg: néhány napon belül ráakadsz egy fehér tollra, és tudni fogod, hogy őrangyalod meghallgatta kérésedet, itt van veled.


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL