MÁGIA

Túlélőcsomag mágiából – Ezekre a varázslatokra lehet szükséged a nehéz időkben!

Most mindannyian nehéz időket élünk meg és senkinek sem könnyű. Igaz, a mágia ritkán tesz csodát, de ennek ellenére jelentős mértékben lehet a segítségünkre. Ha szeretnéd könnyebben átvészelni a házi karantént, vizsgáld meg a válogatott varázslatainkat, amik most különösen a segítségedre lehetnek!

Ezek a varázslatok segíthetnek abban, hogy könnyebben átvészeld a járvány okozta nehéz időszakot:

Félelem legyőzése

Ne hagyd, hogy a félelem eluralkodjon rajtad, megbénítson téged és megmérgezze a kapcsolataidat, a lelkedet.

Szükséged lesz:

  • 1 fekete gyertya
  • 1 fehér gyertya
  • 1 fénykép rólad
  • zsálya füstölő

A varázslat menete

Szombati napon tedd a fényképedet az oltárra. A fekete gyertyába karcold bele a félelem szót, a fehérbe az erőt és a bátorságot. Állítsd őket egymás mellé a fényképedre. Baloldalon legyen a fekete. Gyújtsd meg a füstölőt. Lélegezz mélyeket, relaxálj, majd e szavakkal gyújtsd meg a fekete gyertyát: „Tele van szívem félelemmel, aggódom, hogy mi lesz velem és szeretteimmel. Ám ahogy a napok telnek, a félelem kiég belőlem, míg nem teljesen megszűnik és eltűnik örökre.”

Azután gyújtsd meg a fehéret és mondd: „Elvesztettem, de most visszaszerezem, napról-napra egyre bátrabb és erősebb leszek. Nem félek semmitől, mert tudom, hogy isteni gondviselés alatt állok.”

Gyújtsd meg mindennap egy kicsit a gyertyákat, vizualizáld, hogy elmúlik a félelem és miután leégtek a gyertyák, őrizd meg a képpel együtt a csonkokat 7 hétig.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL