MÁGIA

Szeretnéd álmodban meglátni a jövőt? - Próbáld ki 7 praktikánk egyikét!

Ki ne játszadozott már el a gondolattal, hogy álmában belepillant a jövőjébe? Megláthatja, mi történik vele másnap, vagy az évben, egyáltalán mire készüljön fel. De esetleg mások jövőjébe is sikerülhet belekukucskálni. Ha téged is hajt a vágy, hogy feltáruljon előtted az, ami még nem történt meg, használd 7 mágikus tippünk valamelyikét!

{KEPGALERIA}

Egy kis hegyi beszéd

Természetesen, mint ahogy mindenféle látás, úgy az álomban való jövőbe látás is felelősséggel jár. Nem csak utópisztikus szép jövőképeket láthatunk, de akár kellemetlenségekről is sikerülhet tudomást szereznünk. Persze ebben az esetben meg van az az előny, hogy esetleg megakadályozhatjuk vagy javíthatunk a közelgő eseményen. Illetve nem csak sajátunk, de akár mások jövőjét is megláthatjuk, kivéve, persze ha a varázslat keretében megadható, hogy csak a miénkre vagyunk kíváncsiak.

Azt is érdemes leszögezni, hogy nem feltétlenül komplett mozifilmet vagy összetett és világos jeleneteket fogsz látni. Ha szerencsés vagy, akkor igen és egyértelmű, kétségtelen, világos álmokat fogsz látni. Ha kevésbé vagy szerencsés, vagy az Univerzum kicsit meg akar dolgoztatni a jövőképért, akkor szimbolikus álmokat küld. Szóval, mielőtt sutba vágnád az első ilyen zagyvaságnak tűnő álom után a követ, a zsákocskát vagy az egész varázslatot, használj álmoskönyvet vagy szimbólumfejtőt és próbáld meg kideríteni mi rejlik a kódolt álmodban. Mert nincs olyan értelmetlen, vagy felesleges álom! Mindegyiknek van jelentősége!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL