MÁGIA

Nyerd el a bizalmát ennek a varázslatnak a segítségével!

Van valaki, aki nem bízik benned vagy csak nehezére esik? Talán nem is tettél semmit, amivel rászolgáltál volna, mégis elzárkózik a korábbi csalódásai miatt? Akár egy leendő kedvesről, barátról vagy a rokonodról legyen szó, bátran elvégezheted ezt az ártatlan mágiát, amelynek segítségével elérheted, hogy az illető képes legyen megbízni benned, ezáltal javuljon vagy egyáltalán létrejöjjön a kapcsolatotok.

Van, akinek könnyen megy, másnak nehezebben. A bizalmat sosem lehet kierőszakolni a másik félből. Türelemre és időre van szükség ahhoz, hogy felépüljön. Dolgozni kell rajta. Ezt tudod felgyorsítani, illetve egyáltalán kiváltani a bizalmat ezzel a gyorsan ható, de senki akaratát nem sértő mágiával. Ha bízni akar benned az illető, akkor ez a mágia segíteni fog neki leoldani a gátlásait. 

Kellékek

6 db fekete gyertya

1 szív alakú gyertya

Az illető kép (opcionális)

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szombati napon helyezkedj el kényelmesen az oltárodnál. Helyezd el kör alakban a hét fekete gyertyát. A gyertyakör közepén legyen a szív alakú gyertya, amit készen vásároltál vagy magad készítettél el. Mindenképpen legyen a szívbe karcolva az illető neve. Tedd majd alá a fényképét is.

Gyújtsd meg a zsálya illatú füstölőt. 

Húzd meg a védőkört az oltárodnál az óramutató járásával megegyezően. Azután ülj le egy kicsit az oltárod elé, és relaxálj. Vizualizáld a célodat. Lásd, ahogy az illető megváltozik irántad és elkezd bízni benned. Éld át a pillanatot, milyen lesz, mikor végre elnyered a bizalmát.

Fogd a kezeit közé a szívet és mondd: „Kezemben tartom X (illető neve) szívét. Kérlek téged, nyílj meg nekem, hiszen tele vagyok irántad szeretettel. Nem akarlak bántani, csak őszintén szeretni és támogatni, nincs miért tartanod tőlem. Igyekezz bizalmat szavazni nekem és lelkembe látva megbizonyosodni afelől, hogy nem fogok ártani neked. Bízz bennem!”

Tedd a helyére és gyújtsd meg. Ezután a tőled legészakabbra eső gyertyát gyújtsd meg, majd az óramutató járásával megegyezően gyújtsd meg őket egyesével és mindegyiknél mondd: „Elolvad a páncél a szíveden, leomlanak előttem a falak és végre elnyerem a bizalmadat!”

Miután végig értél, vizualizáld újra a célodat, küldj szeretetet az illetőnek és utána tulajdonképpen végeztél is.

Érdemes még hat napon keresztül megismételni a mágiát – vagy akár több ideig, az sem baj - és közben leégetni az összes fekete gyertyát.

Ám az az utolsó napon égesd az illető képét e szavakkal: „Valaha bizalmatlan voltál velem, de mára bizalmat szavaztál nekem.”

A hamvakkal együtt a gyertyamaradványokat eláshatod vagy más módon is megszabadulhatsz tőlük, mert ezzel készen is van a varázslat.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL