MÁGIA

Mondd el az 5 mágikus szerencsehozó ima egyikét és már holnap fordulhat a kocka az életedben!

Mondj el egy szerencseimát az 5 közül, ha szükséged lenne mostanában egy kis szerencsére. Ha állást szeretnél váltani, örülnél, ha sikerülne a vizsgád vagy sikeresen hódíthatnál, esetleg előléptetésért folyamodsz, kérje előtte egy kis szerencsét az istenektől, és hogy támogassák meg ügyedet. Így bármivel magabiztosabban nézel majd szembe!

Az istenek nem válogatnak, bárkinek szívesen segítenek, ha látják, hogy az illető a kérésével nem árt senkinek és hogy becsülni fogja azt, amit elér. Bizonyára te is hálás leszel azután, hogy elmondtad az 5 mágikus ima egyikét és megérkezik hozzád a szerencse!

Az imákat bármely nap elmondhatod, ha sürgősen szükséged lenne a szerencsére, de a legkedvezőbb időszak a telihold, illetve csütörtök, növő hold ideje.

Minden ima után érdemes saját szavakkal is megfogalmaznod azt, miért van szükséged a szerencsére.
 

Fortuna imája

Fortuna, görög szerencse, szerencsejáték istennőről már biztos hallottál!

Gyújts 6 db aranyszínű gyertyát és füstölj fahéjjal. A gyertyakör közepére kitehetsz egy kis pénzt is, meg esetleg dobókockát, ha van. Azután tisztítsd meg elmédet, koncentrálj a lényegre, majd mondd:

„Épp itt az ideje, hogy forduljon a kocka a szerencsémben, ó magasság Fortuna, engedj végre nyernem! Megtanultam a leckét, most már hadd járjak sikerrel! Add, hogy végre az én pártomra álljon a szerencse és megvalósítsam terveimet. Zúgjon az Olümposzon is a kérésem, és kegyelmezz meg nekem, segíts kérlek vágyaim tárgyához. Csókolj homlokon a szerencsével, hogy bárhová is vigyen utam, ott mindig szerencsés helyzetben legyek és mindig az én pártomra álljon a szerencse!”
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL