MÁGIA

Mondd el a 6 mágikus ima egyikét és rád talál a szerelem! – Vagy megkérik a kezedet!

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb szerelem istent vagy istennőt és mondd el a hozzátartozó imát! De ha úgy tetszik, az ima szövege alapján is megválaszthatod, kihez fordulj segítségért. A hatalmas istenek képesek neked megadni, amire vágysz, legyen az új szerelem vagy a meglévő kedvessel történő előrelépés az eljegyzés, vagy akár a házasság irányába. Ha úgy tetszik, szenvedélyt is ébreszthetsz a párodban vagy épp a kiszemeltedben!

A legjobb, ha pénteki napon növő hold idején vagy telihold napján mondod el a választott imát, de természetesen bármikor máskor is elmondhatod, ha sürget a vágy. Gyújts hozzá két darab piros vagy rózsaszínű gyertyát és vizualizáld a vágyadat!

Az imádság után köszönd meg az adott isten(nő) segítségét!
 

Frigg imája

A skandináv istennő segít megoldani a házassági, párkapcsolati problémákat:

„Odin felesége, Frigg, te, aki végtelenül türelmes és megértő asszony vagy, ugyanakkor erős és okos, arra kérlek, adj nekem valamit a tudásodból! Segíts abban, hogy én is olyan bölcs és türelmes legyek, mint te, de tudjak harcolni akkor, amikor kell! Segíts, megértenek páromat/férjemet és segít neki is megérteni engem. Taníts meg bennünket helyesen kommunikálni egymással, hogy mindig megoldhassuk gondjainkat. A viták minket ne elválasszanak, hanem összehozzanak!”
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL