MÁGIA

Harag elengedő varázslat

E varázslat lényege a megbocsátás, illetve az elengedés is lehetne. Ugyanis abban lesz segítségedre, hogy ha valaki megbánt, ne állj bosszút, és ne gyötörd lelkileg az illetőt a neked okozott sérelmekért. Másoknak megbocsátani annyit tesz, hogy elengedjük a lelkünk mélyén érzett fájdalmakat, keserűségeket – ettől fogjuk jobban érezni magunkat.

 

Kellékek


1 nagyobb vöröshagyma
1 palack friss forrásvíz (ha nincs, jó a desztillált víz, vagy az ásványvíz is)
Szantálfa illóolaj, aromalámpával és mécsessel, vagy szantálfa füstölő, gyufa
Föld színű ruházat (barna, kekizöld, vörösesbarna stb.)
1 fekete gyertya
Tálca
3 marék tengeri só.


A varázslat menete


Ezt a varázslatot a legjobb növő Hold idején végezni. Mosd meg a hagymát friss forrásvízben. Viselj földszínű ruhadarabokat, párologtass szantálfa olajat, vagy gyújts meg egy szantálfa füstölőt. A fekete gyertya fénye mellett (a fekete felszívja a negatív érzelmeket, ne felejtsd el!) hámozd meg a hagymát, pontban éjfélkor. Ne feledd: a rétegek pucolása közbeni könnyek mossák le a fájdalmadat is a lelkedről.

A hagyma jelképezi a Marsot, mely a háború jelképe, márpedig az aggodalom, és a harag az egyik legnagyobb ellenségünk. A hagymapucolás meg fogja nyitni a szív csakrádat, ezáltal lehetőséget biztosít arra, hogy megtapasztald azokat az érzelmeket, amikbe kapaszkodsz, és most rétegenként elengeded őket.


Miután meghámoztad hagymádat, helyezd a rétegeket egy tálcára (rozsdamentes acél vagy ezüst) és tedd a konyhaablak párkányára, ahol éjjel a Hold energiája kiszívja belőle a negatív érzelmeket.  És végül, ha készen vagy, zárd le ezt a kis egyszerű varázslatot egy hosszas fürdőzéssel, a vízbe tégy három marék tengeri sót. Ez megtisztít, megvéd és megerősít a későbbiekben. Miközben a kádban ücsörögsz, gondolj arra, hogy mennyivel jobban érzed most magad!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL