MÁGIA

Ezzel a varázslattal meghívhatod életedbe a spirituális mesteredet

Szeretnél jobban elmélyülni a spiritualitásban vagy legalábbis bizonyos részeiben, méghozzá egy szakértő segítségével? Erre vannak a spirituális mesterek, akik hosszabb-rövidebb ideig megjelennek az életünkben és támogatnak, tanítanak bennünket. Hogyha az a célod, hogy megtaláld a mesteredet, akkor ez a varázslat segíteni fog neked.

A spirituális mester nemcsak az lehet, aki kellően idős és papírja meg bizonyítványai vannak. Kétségkívül ilyen mesterrel összehozhat téged a sors. De akár egy olyannal is, akinek nincs végzettsége, képesítése, mégis elképesztő tudással és tapasztalattal rendelkezik. Ha készen állsz arra, hogy meghívd a spirituális mesteredet az életedbe, hogy tanítson téged, a következőket kell tenned:

Kellékek

  • 1 fehér gyertya
  • 1 piros gyertya
  • 1 kék gyertya
  • 1 zöld gyertya
  • 1 sárga gyertya
  • 1 fénykép rólad
  • 1 kő
  • 1 kis tálka víz
  • 1 fekete filc
  • Tömjén füstölő

A varázslat menete

Telihold napján helyezd el úgy a gyertyákat, ahogy a képen is látod, de a fehéret a négyszög középre helyezd. Tedd alá a fényképedet. A követ tedd a zöld gyertyához. A kis tálka vizet a kékhez. A füstölőt a sárgához.

Először is lélegezz mélyeket, koncentrálj a célodra. Képzeld el, hogy megtalálod a mesteredet. Ne azt lásd, hogy ő milyen, csak azt, hogy találkoztok és tanítani fog téged. Azután rajzold fel a kőre az itt található szimbólumot, ami a mester jele. Szólítsd meg a lelkeddel, hogy megszeretnéd őt ismerni, találkozni óhajtasz vele. Utána tedd vissza a helyére.
Mikor felkészültél, így szólj: „Eljött az idő, készen állok, halljátok szavamat Univerzum mozgatórugói, magasságos istenek, küldjétek el hozzám mesteremet!”

Gyújtsd meg a sárga gyertyát és mondd: „Kelet felől várlak, hogy taníts engem.”

Gyújtsd meg a piros gyertyát és mondd: „Dél felől várlak, hogy utat mutass nekem.”

Gyújtsd meg a kék gyertyát és mondd: „Nyugat felől várlak, hogy óva ints engem.”

Gyújtsd meg a zöld gyertyát és mondd: „Észak felől várlak, hogy egy darabig elkísér engem.”

Gyújtsd meg a fehér gyertyát és mondd: „Minden nappal egyre közelebb kerülünk egymáshoz, és én várni foglak mester. Fogadom, hogy tanítványod leszek és követni foglak téged. Jöjj kérlek, és taníts engem!”

Ezzel kész is vagy. Másnap reggel tedd a követ a házad vagy az ajtód elé, a vizet pedig öntsd a földre. Minden nap gyújtsd meg kicsit a gyertyákat és told közelebb a fényképedhez.

Ügyelj arra, hogy 5 napon belül leégesd őket. Addig érdemes meditálnod a célodra, hogy rád talál a mestered.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL