MÁGIA

Egyáltalán nem lehetetlen varázslat útján lefogyni – Mutatunk 3 zsírégető mágiát!

Azt mondják, hogy a fogyás is fejben dől el. Tehát, ha nincs semmi genetikai vagy más fizikális akadálya a fogyásodnak, hanem te hátráltatod benne saját magadat, akkor neked épp erre 3 zsírégető varázslatra van szükséged, amely segít megteremteni a körülményeket. Próbáld ki őket, mert semmit sem veszíthetsz velük csak nyerhetsz!

Csodát egyik varázslat sem ígér. Ugyanakkor, ha dolgozol azon, hogy lefogyj, akkor ezek a varázslatok felpörgethetik és akár látványosabbá tehetik az eredményt. Szóval a te erőfeszítéseid is kellenek a sikerhez!

A választott mágiát pénteken, fogyó hold idején végezd:
 

Kilók leolvasztása

Ez egy nagyon egyszerű varázslat, amely segít koncentrálni a súlycsökkentéssel kapcsolatos célodra.

Fogj egy barna gyertyát, karcold bele a nevedet és tekerd köré néhány hajszáladat is. Előre találd ki, hogy nagyjából hány kilót szeretnél fogyni, de ez ésszerű, reális szám legyen!

Majd tedd a fényképedre a gyertyát és gyújtsd meg. Azután mondd el az igét: „Ez a gyertya én vagyok. Ahogy a láng megolvasztja a viaszt, úgy olvadnak le rólam a kilók is. Egy hónapon belül leadok X kilót, minden nehézség nélkül. A zsír úgy olvad le rólam, ahogy erről a gyertyáról a viasz.”

Minden este, lefekvés előtt, gyújtsd meg a gyertyát 15 percig, és amint leégett, te is fogod látni a fogyást. 

Ezt a varázslatot hónapról-hónapra megismételheted.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL