MÁGIA

4 mágikus angyali imádság, amit feltétlenül el kell mondanod nyaralás és utazás előtt

Már az áhított nyaralásra, utazásra, hétvégei kiruccanásodra gondolsz a Balcsinál vagy akár Horvátban? Ám ne csak arra gondolj, hogy a papucsodat és bikinidet be tedd, hanem arra, is, hogy teljes körű védelemmel lásd el magadat és a szeretteidet az utazás során, de még azt is elintézheted, hogy „tökéletes” nyaralásban legyen részetek. Mond el ezt a 4 angyali imát, mielőtt kiteszed a lábadat hazulról!

{KEPGALERIA}

Raphael és Michael arkangyal védőimája

Raphael arkangyal nem csak a gyógyítás, hanem az utazók védőangyala is. Michael védelmi köre pedig mindenre kihat. Ezért indulás előtt egy nappal gyújts annyi kék színű gyertyát, ahányan utaztok (karcold bele a neveiteket) és tömjén füstölőt. Térdelj le az oltárad elé, tedd a össze a kezeidet és mond el az imát:

„Utazók angyala Raphael és a Mindenre Kiterjedő Védelem angyala Michael, hallgassátok meg imámat. Útra kellek szeretteimmel, nyakamba kapom a világot, de tudom, hogy ránk fentről vigyáztok. Épségben és egészségben érjünk oda majd haza, gonoszság és baleset messzire elkerüljön, a tolvajok előtt láthatatlanok legyünk. Testünket és lelkünket őrizzétek éjjel és nappal, ne kelljen aggódunk semmi miatt. Utazásunk előtt nincsenek akadályok, mert jól kitaposott és biztonságos úton vezetnek angyalaink. Védve vagyunk általatok, ameddig csak kívánjuk. Ámen.”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL