MÁGIA

4 felettébb hatásos mágia szerelmi bánat ellen - Vigyázz, mert működnek!

Ez az élet rendje és legalább egyszer vagy kétszer, de meg kell kóstolnunk az édes után a keserűt. Megtapasztaljuk milyen is a romlott sütemény. Sajnos szükség van a szívfájdalomra, mert ezek a tapasztalatok tesznek bölcsebbekké és sokszor ezek vezetnek el az igazi szerelemhez. Ám, hogy ne keljen sokáig szenvedned és évekig magadba fordulnod, és depresszióznod, mutatunk 4 egyszerű mágiát, ami elűzi a szerelmi bánatot!

Emlék és fájdalomégető varázslat

Fogyó hold idején, pénteki napon, gyújts 1 piros gyertyát és karcold bele a volt szerelmed nevét. Legyen a közeledbe egy tűzálló edény is.  Szükséged lesz egy zsebkendőre is, amibe előtted beletörölted a fájdalom szülte könnyeidet.

Fogd a kezedbe az illető képét, csókold meg és mond: „Elég kínt okoztál, nem akarok többet szenvedni már. Kiégetlek a szívemből a fájdalom együtt, és örökre elfelejtelek, mert már nem szeretlek. Engem többé ne kísérts! Égj ki szívemből!”

Dobd bele a zsebkendőt, majd az illető képét is és kántált az utolsó két mondatot, amíg teljesen le nem ég a kupac. Várd meg azt is, amíg a gyertya is leég, majd a tál tartalmával együtt temesd el vagy dobd ki.

Figyelj végig az érzéseidre, mintha valóban minden fájdalom és keserűség, az illető emlékével együtt kiégne. Kellemes forróság önthet el és a megkönnyebbülés érzete.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL