MÁGIA

3 Imbolc-napi mágia - Láss bele a jövődbe és tisztítsd meg a karmádat!

Február 1-2. Imbolc ünnepe, amit gyertyaszentelőnek is hívnak. Az ősi ünnep az ír kultúrából származik, ami természetesen a kelta népnél is megjelent. Ezen a napon a növekvő fényt ünneplik, a tél végét és a tavasz eljövetelét. Ilyenkor szokás különböző megtisztulási rituálékat végezni és jósolni. Használd ki te a mágikus nap erejét és végezd el a 3 Imbolc-napi mágia egyikét!

Imbolcot Brigid istennőhöz társították, aki az anyaság, a fény, a tűz, a gyógyítás, költészetet istennője. Ezért is volt szokás az örömtüzek gyújtása. Ez a nap tökéletes továbbá a jövendőmondáshoz, és a különböző tisztító rituálék elvégzéséhez is, mint amilyen ez a 3 Imbolc-napi varázslat.

Brigid gyógyító varázsazsa

Akármilyen egészségügyi problémád is legyen, nyugodtan fordulhatsz Brigidhez Imbolc napján, illetve bármikor máskor is. Egy fehér gyertyába rajzold bele Brigid jelét és a nevedet. Azután gyújtsd meg és vedd a kezedbe. A lábaid lógjanak kellemesen meleg vízbe. Hunyd le a szemedet és meditálj. Képzeld el, hogy a víz és a tűz energiája feltölt és meggyógyulsz. Lásd magadat egészségesen. Azután ismételd el az igét 9-szer: „Itt ülök, életem és szellemem pont úgy ragyog, mint ez a láng. Ezt a lángot Brigidnek szentelem, ki meggyógyít engem. A víz és a tűz megtisztít és új erőt adnak nekem. Köszönöm Brigid, hogy vigyázol testemre és lelkemre!

Miután végeztél, még maradj egy kicsit és vizualizáld magadat, ahogy egészséges vagy. Miután úgy érzed, feltöltődtél, a vizet locsold ki a szabadba (vagy a lefolyóba), a gyertyát pedig hagyd teljesen leégni, csak ügyelj arra, hogy tűzbiztos helyen hagyd!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL