MÁGIA

2 lélekemelő varázslat lelki fáradtság ellen! – Nem csak a tested merülhet ki!

Talán te is tisztában vagy azzal, hogy nemcsak a testünk fáradhat el és merülhet ki teljesen, hanem a lelkünk is. Éppen ezért fontos, hogy odafigyeljünk lelki állapotunkra és szükségleteinkre. Tégy meg mindent a szokásos módon annak érdekében, hogy lelked újra erős és ragyogó legyen és a siker érdekében bevethetsz egy kis mágiát is, ami felgyorsíthatja, sőt, eredményesebbé teheti a folyamatot!

Tégy meg mindent hétköznapi módszerekkel is annak érdekében, hogy feltöltsd a lelkedet, és amellett ha kedved tartja, vesd be az egyik lélekemelő mágiát:

Lélekszikra

Amikor már egyre inkább azt érzed, hogy nehezedre esik élni, annyira vagy kimerülve, akkor használd ezt a mágiát.

Szükséged lesz:

  • Egy narancssárga gyertya
  • Narancssárga fonal
  • Fahéj
  • Méz
  • Egy kép rólad
  • Hőálló edény

A fonallal hatszor tekerd körbe a gyertyát, azután kend be vékonyan egy kis mézzel. Tedd a hőálló edénybe a fényképedet, önts rá fahéjat és arra állíts rá a gyertyát. Mielőtt meggyújtanád, vedd fel a kapcsolatot a lelkeddel, érezd át, mennyire fáradt és elcsigázott. Mikor ez megtörtént, gyújtsd meg a gyertyát e szavakkal:

„Energia, energia, emelkedj fel a toronyba,
Energia, energia, emelkedj fel a toronyba,
Energia, hatalom, varázsold újra lelkem várát,
és töltsd fel színültig friss éltető energiával.”

Koncentrálj azokra az energiákra, amelyek a Földből jönnek fel, és a lábaidon keresztül felfutnak és egészen a fejed búbjáig. Maradj így addig, ameddig jól esik, meditálj és miután megtöltötted a lelkedet, kész is vagy. Köszönd meg a Föld Anyának a kapott energiát, majd hagyd a gyertyát leégni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL