LELKIPATIKA

Vedd a jeleket! - Így kommunikál veled az ego, az intuíció és a szellemi vezetőd!

Bár mindhárom saját kommunikációs eszközökkel rendelkezik, nem mindenki ismeri fel a jeleket. Ugyanis intuíciónk valami felé irányít bennünket, amit az ego próbál megakadályozni. Az alábbiakban áttekintjük, hogyan kommunikál velünk az ego, az intuíció és a szellemi vezetőnk, hogy jobban megértsük, mi vár ránk, és hogyan reagálhatunk rá.

A következőképpen kommunikál veled az ego, az intuíció és a szellemi vezetőd:

Az ego hangja

Az ego hangja sokkal fontosabb lesz, mint a többi. Ez ugyanis a vágyaink megnyilvánulása, ezért természetes, hogy erősebb, mint bármi más. Szólni fog hozzád azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amiket nagyon szeretnél, és azokkal is, amelyekben stresszel küzdesz. Ez egy kemény, bíráló hang lesz, mely minden szükséges eszközt bevet annak érdekében, hogy megállítson.

Az ego a fontosságát akarja bizonyítani. Azt, hogy pontosan tudja, ki vagy, és mindent tud azzal kapcsolatban, ami számodra „rossz” lehet. Időnként hasznos lehet, de általában olyasmi hang ez, aminek nem szabad támaszkodni, főként nem hatalmat adni neki. Ne feledd, az ego inkább a hibáidban erősít, nem pedig abban, hogy napról napra jobbá válj.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL