LELKIPATIKA

Van még 5 hatásos módja annak, hogyan védd meg magad telepatikusan mások ártó szándékai elől

Illetve önmagadtól. Hiszen a negatív, sötét gondolataiddal te is képes vagy ártani önmagadnak és megmérgezni testedet, lelkedet. De ezzel az 5 módszerrel kivédhetsz minden kívülről jövő ártalmas energiát is, amit a rossz akaróidtól, vagy nem egészen komolyan gondolt negatív kívánság, esetleg fekete mágusok okoznának.

Örvénytechnika

Az első módszert akaratkifejtéssel és a képzelet segítségével végezzük el. Elképzeljük, hogy az aura az óramutató járásával tizenkétszer körbe forog, közben a nyelvünket a szájpadlásunkhoz érintjük, s azt mondjuk magunkban: „Úgy akarom, hogy minden telepatikus támadás és szennyeződés visszaverődjön rólam, vagy levezetődjék a földbe. Úgy legyen.” Ez azért jó, mert az örvényt érő negatív energiák nem érnek el minket, hanem a földbe levezeti őket az örvény. Akaratkifejtéssel és a képzeletsegítségével akár 4-6 órán át is alkalmazhatjuk.

A másik módszer az, amikor az örvénylés itt is a szájpadlásunkhoz érintjük, és ugyanazt a megerősítést mondjuk el, mint az első módszer esetében. Ezt naponta egyszer vagy kétszer lehet használni.  Nem olyan hatásos mint a másik, de gyorsabban alkalmazható, de azért elég hatásos tud lenni. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL