LELKIPATIKA

Nem ez az első életünk

Előfordult már, hogy olyan helyen voltál, ahol azelőtt még soha, és mégis úgy érezted, jártál már ott? Vannak olyan félelmeid, amelyeket semmivel sem tudsz magyarázni Szeretnéd tudni, van-e lelki társad, és fogsz-e valaha találkozni vele?

Ha a fenti kérdésekre a válasz igen, akkor itt a helyed. Most induló receptsorozatunkban ugyanis azt vizsgáljuk, miért törnek ránk a látszólag ok nélküli félelmek, illetőleg mit takar a déjá vu érzése? Lehet, hogy egy régen elveszett kor, és hely iránti vonzalom?

Az előző életek emlékei segíthetnek feltárni azokat a titkos motivációkat, amelyek hátráltatják jelenlegi életünk fejlődését.
Ismeretes 12 olyan módszer, amelyeket bárki használhat az előző életei megismeréséhez. Receptsorozatunk mind a 12 módszert részletesen bemutatja majd.


Mindenkinek sikerül?

Természetesen nem mindenkinek sikerül visszatérnie előző életeibe, és ennek három lehetséges oka van. Az első, és legfontosabb a félelem. Ha ugyanis valaki retteg attól, hogy valami szörnyűséges élményben lesz része, akkor képtelen lesz ellazulni annyira, hogy engedje az előző életek emlékeit megélni.

A második ok az, hogy esetleg nem voltak előző életeink. Ebben az esetben „fiatal lelkek” vagyunk, aki eddig még nem élt földi életet, ez azonban elég ritka.

A harmadik lehetséges ok, pedig az lehet, hogy az előző életünk annyira traumatikus volt, hogy tudat alatt elzártuk magukban ezt az élményt, és ebből kifolyólag az előtte lévő életek élményeihez sem tudunk hozzáférni.
Érthető tehát, hogy több – különböző – módszert kell bemutatnunk ahhoz, hogy mindenki képes legyen felidézni előző életeinek élményeit.


Egy kis történelem

Az emberiség egy része már évezredek óta hisz a reinkarnációban. Világszerte élnek olyan emberek, akik szerint a halál nem végleges, hanem újjászületünk egy másik testben.

Szókratész is hitt a reinkarnációban. Filozófiáiban is az ember életének értelmét kutatta, és tőle ered az „Ismerd meg önmagad!” híres mondás is. A lélekkel kapcsolatos elméleteit mind a mai napig tanulmányozzák és alkalmazzák.

Platón is szilárdan hitt a lélekvándorlásban. Reinkarnációval kapcsolatos elmélete alapvető hatással volt, és még van ma is a filozófiára.

Leonardo da Vinci is egyike volt azoknak, akik elfogadták a lélekvándorlás elméletét, és jegyzeteiben is találhatóak számos – a lélek halhatatlanságára – utaló megjegyzések.

A lélekvándorlás tanának egyik fő képviselője Edgar Cayce volt. Ő először transzállapotban mesélt a karmáról és a reinkarnációról úgy, hogy korábban nem is hallott ezekről.

Az emberek ma már elfogadják, hogy az emberi test a személyiséggel és az egyéni jellemvonásokkal egyszer megszűnik létezni, a lélek viszont halhatatlan marad. Ez, pedig azért is természetes, mert képtelenség mindent megtapasztalni egy élet alatt.


Miért nem emlékezhetünk az előző életeinkre?

Valójában még szerencsés dolog is, hogy többségünk nem emlékszik a korábbi életeire, mert az előző inkarnációk fájdalmas és bonyolult emlékeit szinte lehetetlen lenne feldolgozni a jelen életünkben. A legtöbb embernek semmiféle tudatos emléke nincs az előző életeiről, azonban sokszor felvillan egy-egy kép a múltból, olykor egészen részletes formában.

Az esetek döntő többségében azonban a gyermekek emlékei sokkal meggyőzőbbek, mint a felnőtteké, hiszen nekik nem volt alkalmuk arra, hogy – akár filmek, akár könyvek által – befolyás alá kerüljenek. Életünk során ugyanis megkeményedünk, átnevelődünk, és alkalmazkodunk a környezetünkhöz. A gyermekeket, akik előző életbeli emlékeikről beszélnek, a felnőttek általában „leállítják”, vagy azt gondolják: „megint fantáziál ez a gyerek!”. Mire ezek a gyerekek felnőnek, addigra ezek az emlékek, pedig elhalványulnak, sőt többnyire teljesen el is tűnnek.


Veszélyes dolog megismerni előző életeinket?

Ha megismerjük előző életünket, akkor a múltban létrehozott karmáinknak is tudatába kerülünk. Ezt a tudást azonban nem mindenki számára könnyű kezelni. Az emberek többsége ugyanis még a jelen életbeli karmáival is küzd, anélkül, hogy az elmúlt életek miatt aggódna. Ezért csak is annak érdemes az előző életek megismerésére vállalkozni, aki biztos abban, hogy képes lesz kezelni bármilyen felbukkanó élményt.

A legtöbb embernek nem okoz nehézséget az előző életekbe való visszatérés, néhányan viszont – hiába próbálták ki az összes létező módszert – képtelenek betekintést nyerni az előző inkarnációba. Ez, pedig egy szándékos önvédelmi mechanizmus, amely kizárólag azt a célt szolgálja, hogy csak is akkor ismerhessük meg előző életeinket, amikor már teljes mértékben készen állunk az információk befogadására.


Miért érdemes feltárni előző életeinket?

A válasz egyszerű: a regresszió során olyan értékes adatokra bukkanhatunk, amelyek magyarázattal szolgálhatnak jelen életbeli viselkedésünkre, tetteinkre. Felderíthetjük azt is, hogy mi a célunk jelen életünkben, és feltárhatjuk a nehézségek és problémák mögött húzódó okokat.


Gyógyítás

Nagyon hatékony módszer a gyógyítás szempontjából is, hiszen a tünetek puszta enyhítése helyett inkább a probléma hátterében meghúzódó okokkal ismerkedhetünk meg. Előfordulhat ugyanis, hogy olyan betegségeink vannak, amelyek már az előző életeinkben is léteztek, és jelen voltak.

Bűntudat

A bűntudat nagyon sokunk életét megkeseríti, és jelentős szerepet játszik benne. Előző életünk megismerése segíthet megszabadulni az előző inkarnációkban felhalmozott bűntudattól.


Válságba jutott életek

Sokan akkor folyamodnak ahhoz, hogy feltárják előző életeiket, amikor jelen életük válságba jut, és úgy érzik, hogy már semmi nem megy jól. A regresszió ebben az esetben is nagyon hatékonynak bizonyulhat, hiszen hasznos dolog lehet megtalálni azokat az okokat, amelyek esetleg a válsághelyzethez vezettek.

Megbocsátás magunknak, és másoknak

Megbocsáthatunk azoknak, akik fájdalmat okoztak nekünk előző életeinkben, és magunkat is feloldozhatjuk a saját tetteink miatti bűntudat alól. Ez saját magunk, és mások feltétel nélküli elfogadásához vezet. Törekednünk kell e szint elérésére, hiszen lelki fejlődésünk csak akkor lesz örömteljes.


Különös adottságok felfedezése

Az előző életek megismerésével olyan adottságokat fedezhetünk fel magunkban, amelyekről korábban nem is volt tudomásunk. Tehetségünk ugyanis nem tűnik el nyomtalanul, hanem jelen életünk részét is képezi. Ha pedig tudatosítjuk is ezeket magunkban, akkor tovább is fejlődhetünk.


Mit jelent a „déjá vu”?

A déjá vu egy francia kifejezés, melynek jelentése: „már láttam”. Ez az, amikor úgy érezzük, hogy korábban már jártunk egy helyen, ahol elvileg még nem járhattunk soha, vagy megéltünk már bizonyos helyzeteket, eseményeket, amiket valójában nem élhettünk meg.
Olykor viszont a déjá vu egy előző életbeli emlék, akármilyen hihetetlenül is hangzik.


Van-e lelki társunk?

A lelki társ egy olyan személy, akivel több inkarnáción keresztül intenzív kapcsolatban álltunk. Ez nagyon izgalmas, de a lelki társsal való kapcsolat nem feltétlenül romantikus szerelmi viszonyt jelent.

Előző életeink feltárásának előnyei közé tartozik az is, hogy pontosan meg tudjuk határozni, illetve megismerni, hogy kik a lelki társaink.

Folytatjuk!Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL