LELKIPATIKA

Hogyan tanulhatsz meg feltétel nélkül szeretni? – Ismerd meg a titkot!

A feltétel nélküli szeretet talán a leghatalmasabb erő az egész Univerzumban. Ez az, ami mindent felülír és segít abban, hogy tovább folytasd az utadat.

A feltétel nélküli szeretet egyszerre édes és meleg, de ne tévesszük össze a gyengeséggel! Ennél erőteljesebb képesség aligha létezik, bármit képes megváltoztatni. Az életedet, de akár az egész emberiség sorsát is, valami egészen csodálatosat varázsolva közénk. Hoztunk egy egészen könnyű feladatot, ami segíthet fejleszteni ezt a feltétlen szeretetet benned, hogy aztán mindenki kivétel nélkül megkapja egy darabját a szívednek. Meglátod majd, nem hogy nem fog nehezedre esni, de az életed sokkal, de sokkal gyönyörűbbé válik tőle!

Hogyan gyakorold a feltétel nélküli szeretetet?

Az első lépés ezen az ösvényen az, hogy rájössz, a világon mindenki megérdemli, hogy szeressék. Emlékezz arra, hogy mindannyiunknak van anyja, és az anyák mind szeretik a gyermeküket, bármit is csináljon. Így hát bármilyen szörnyű személyről is legyen szó, biztosan van legalább egy valaki, aki teljes szívéből szereti, az pedig nem más, mint az édesanyja. És ha van valaki, akinek ennyire fontos és kedves, akkor nem is lehet olyan rossz ember, nem igaz? Gondolj bele, ha te lennél az az édesanya, te is elfogadnád, és feltétel nélkül szeretnéd a gyermekedet. És ha hagyod, ez a szeretet szabadon áradhat belőled, hiszen lelkünk mélyén mindannyian szerető és jóságos anyák vagyunk.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL