LELKIPATIKA

Hogyan hallhatod meg a belső hangodat?

Van egy belső iránytű a lelkedben, amely megsúgja, mi vár rád. Miközben sodródsz az élettel, ami egy szép utazás, bizony jó néhány komoly döntést kell meghoznod és jó pár választás elé kerülsz. Ilyenkor egy belső hang megpróbál számodra üzenni, amely a szívedig hatol. Az az igazság, hogy valójában az ember mindig tudja, mi a helyes. Ez a belső hang azért létezik, hogy emlékeztessen erre.

{KEPGALERIA}

Az alábbi kiváló módszer segítségével te is meghallhatod a belső hangod

Első lépés – Csendesítsd le az elmédben lévő locsogást, zárd ki az anyagi világ zajait

Ez bizony nem is olyan egyszerű. Noha a belső hang valóban nagyon impulzív, az anyagi világ zajai sajnos elnyomják ezt az intuitív erőt. Ez az anyagi világból származó zaj származhat a személyes hiedelmeidből, korábbi traumákból és bizony dogmatikusan berögződött dolgokból. Meg kell értened azonban azt, hogy az az ember, aki ma vagy, ennek köszönhető. Az anyagi világ zaja tehát nem az ellenséged, hanem a szövetségesed. Meg kell tanulnod elcsendesíteni ezt a fecsegést a fejedben, és végre meghallani a belső hangodat.

  • „Boszorkányok” fürdőolaja: készíts tisztító hatású fürdővizet, amelybe öntesz néhány csepp levendula, kakukkfű és rozmaring olajat. Ez az egyveleg ellazít és képes leszel figyelmen kívül a fejedben lévő zajokat. Így már sokkal könnyebb lesz hallgatnod a belső hangodra. 
  • A csakrák megtisztítása: nem lehet elégszer felhívni a csakrák napi megtisztítására a figyelmet. Szó szerint megváltoznak az energiáid.
  • Próbáld ki a Lotus Mudra nevű gyakorlatot és egyesülj az egyetemes igazsággal.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL