LELKIPATIKA

Családi karma - Avagy hogyan szabadulj meg őseid karmájától?

A családi karma mindenkiben ott van, függetlenül attól, hogy jó, vagy kevésbé jó családba születtünk bele. Ez valami olyasmi, ami visszatart és korlátoz. Van, akit kevésbé, míg másokat egy életen át akadályoz abban, hogy bármit is tegyenek. Vajon mi módon lehet megszabadulni tőle?

A családi karmának semmi köze a személyes karmához, sokkal intenzívebb és nem igazán foglalkozik azzal, hogy kit érint, egészen addig, amíg nem lesz benne érintett az, aki az egészet okozta. Véletlenek nincsenek, ha valamin keresztül mész, annak oka van, és minden, ami ebben az életben történik, az valaminek az eredménye. Van egy olyan erő, mely mindannyiunk számára működik, és amelyet nem látunk, vagy hallunk, sőt, sokan azt sem tudják, hogy jelen van.

A családi karma nem olyan, ami a következő életben megszűnik, vagy eltűnik. Ez valami olyan, amit mindannyiunknak cipelnünk kell, és dolgoznunk kell rajta. Ha szabaddá akarod tenni a lelkedet, akkor nagyon keményen kell dolgoznod. Természetesen, mi mind ugyanazon az úton jöttünk erre a világra, de az élet, amelybe születtünk, mindenkinél eltérő.
 

A családi karma valódi legyőzéséhez mélyrehatóan kell dolgoznod és irányítanod kell szándékaidat

Először is, meg kell tanulnod látni és megjavítani az energiaszálakat, melyek összekötnek a környezeteddel. Mindez nem más, mint egy érzelmi folyamat. A családi karma valami olyan dolog, amit úgy adtak át neked a múltban, és egészen addig marad, amíg meg nem oldódik. Terhét többnyire csak a lelkileg nagyon erős személyek képesek elviselni ilyen magas érzelmi szinten. Ez a családi karma tudattalanul befolyásolhatja azt is, hogy mennyire szoros a kapcsolatod a családod tagjaival.

Bizonyára mindez kissé homályosnak tűnik számodra, de gondold végig: ha te és az édesanyád között konfliktus van, és te megbántod őt, vagy ő téged ebben az életben, akkor te is, és ő is érezni fogjátok a karmát. A családi karma így működik, de a különbség az, hogy csak egy ember viseli ennek a terhét. Édesanyád nem tudja, hogy a te személyes karmád bántotta őt ezelőtt, ahogyan te sem tudod.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL