LELKIPATIKA

9 sorsfordító dolog, amit nem tudtál a karmádról – Megváltoztatja az életedet!

A karma nem olyan egyszerű dolog, mint gondolnád. Természetesen, ha jót teszünk, akkor jó dolgok érnek bennünket, de sokkal többről van itt szó.

Bár a karmában való hit önmagában nem teheti tönkre az életedet, de ha negatív karmád van az előző életedből, azt mindenképpen fel kell oldani. Ha úgy döntesz, foglalkozol vele, akkor számos nehézségben lesz részed, de ha figyelmen kívül hagyod, annak beláthatatlan következményei lehetnek most, vagy a következő életedben.

A karma fontos elem a buddhista és hindu kultúrákban. Ez összegezi egy adott személy tetteit a mostani és a korábbi életeiben. Ez határozza meg a jelenbéli sorsot és a jövőbeli létezését. Sokan hisznek ebben, ám néhány ember életére a karmában való hit kedvezőtlen hatással van. Az alábbiakban felsorolunk néhány dolgot, amit valószínűleg nem tudtál a karmáról.
 

1. A karma célja, hogy szabaddá tegyen

A karmának nem az a lényege, hogy neked rosszabb legyen. Azért létezik, hogy megszabadítson a múltban elkövetett hibáidtól. Hála a karmának, végre előre léphetsz az életedben.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL