LELKIPATIKA

8 tipp, hogy erősítsd az intuícióidat – Így halld meg a belső hangodat!

Az intuíció az érvekkel meg nem támasztott tudás elérését jelenti. Tehát anélkül tud az ember bizonyos dolgokat, hogy a logikát vagy az intellektusát használná hozzá. A mai modern kultúrák többségében butaságnak tartják, ha valaki a józanész helyett inkább a megérzéseire bízza magát, pedig sok esetben nagyon hatékony.

Az intellektus rendkívül színes tud lenni, és elhitetheti veled olyan dolgokról is, hogy igazak, amik valójában nem azok. Másrészről viszont a megérzések a szívből jönnek, ami egy olyan energiaközpont, ami képtelen valótlant állítani. Ha valóban hallgatni akarsz a hatodik érzékedre, vagyis az intuíciódra, akkor ki kell tárnod a szívedet, és megkeresni azt a nyugodt, csendes hangot, ami végig vezérel téged életed során. Az alábbiakban ehhez szeretnénk segítséget adni.

Ne legyél irányításmániás

Azért, hogy leginkább erősíteni tudd intuícióid hangját, abba kell hagynod a kontroll utáni kétségbeesett kapálózást. Ebben az állapotban az agyunk „üss vagy fuss” üzemmódban működik, így mindenben és mindenkiben fenyegetést látunk, és teljesen elzárjuk magunkban az intuitív hangot. Az első és legfontosabb az, hogy egy kicsit lenyugodj, és elengedd a görcsös szorongást, amit a kontroll gyakorlása miatt érzel.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL