LELKIPATIKA

7 jelzés az Univerzumtól, hogy nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel

Úgy érezted a közelmúltban, hogy nem vagy önmagad? Az Univerzum mindig kommunikál velünk, függetlenül attól, hogy hiszünk-e ebben vagy sem. Van néhány figyelmeztető jel, amit akkor küld, ha nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel. A tudatalattid pedig veszi a jeleket és megpróbálja rájuk felhívni a figyelmed.

Az Univerzum bárhogyan megszólíthat bennünket, a különbség csak a szubjektív észlelésünkben rejlik. Az igazság az, hogy ha egy pillanatra megállsz, és végig veszed az életed mintáit, akkor könnyedén felfedezheted azokat az üzeneteket, amelyeket az Univerzum már régóta küldözget neked. A nehézségek, amelyekkel szembesülsz, vagy az akadályok, amelyeket állandóan le kell küzdened, könnyen lehetnek az Univerzum üzenetei, melyeken keresztül a tudtodra akarja adni, hogy rossz úton haladsz. Ne feledd azonban, hogy ez nem egy büntetés, hanem segítség a fejlődéshez. 

1. Nyugtalan vagy

Hiába próbálkozol, az idegességed nem múlik, görcsben van a gyomrod – és talán az elméd is. Ez arra utalhat, hogy az élet bizonyos területein elveszettnek érzed magad. Akárhová mész, a megérzés, hogy valamilyen rossz dolog fog történni, nem hagy nyugodni. Ideges vagy és rosszul érzed magad.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL