LELKIPATIKA

5 varázslatos lecke, amit a fáktól tanulhatsz - Nem is gondolnád!

 „Ismerd meg a természet ütemét és megismered egyben a legszentebb titkot is – ez a türelem.” Érdemes lenne ezt az egyszerű tanítást beépíteni a mindennapi életbe, mert valóban sokat tanulhatunk a fáktól. Megváltozik a szemléleted azzal kapcsolatban, ahogyan reagálsz bizonyos dolgokra, vagy ahogyan továbblépsz. Minden kapcsolatba hozható a természettel, tanulj hát a fáktól, élj teljesebb életet!

5. Mindennek eljön az ideje

Minden fa tudja azt, hogy mikor kell elhullajtani a levelét. Minden földre hullott mag tudja azt, hogy mikor kell előbújnia. Az életben nincsenek véletlenek. Hívhatod ezt isteni beavatkozásnak, szinkronicitásnak, végzetnek vagy éppen sorsnak. Létezik valami nagyobb, egy nagy egész, ami mindent mozgat. Az univerzum mindig a te érdekedben mozgósítja az energiáit. A természetben jól ismert az elengedés és az elfogadás misztériuma is. Te vagy az, aki teremt.

 „Sétálj fel egy hegyre és engedd, hogy a természet ereje szétáradjon benned. A természetből fakadó béke, ahogyan a napfény átszüremkedik a fák lombjain, ahogyan a szél a hajadba kap, élvezd ezt a frissességet. Élvezd a vihar energiáit és a szelet, ami szép lassan elfújja a gondjaidat is. Minden rossz a porba hullik, aki az őszi falevelek.” – John Muir

 

A legtöbb ember csupán az orra elé néz, és nem veszi észre mindazt, ami körülötte van. Nem élvezi az életet eléggé, mert a rohanás elveszi az időt, pedig az élet az apró csodákról szól. Próbálj meg másként gondolkodni, és sokkal boldogabb leszel. Légy olyan, akár egy fa, ami az évszakokkal együtt változik. Engedd át magad a természetnek, és az univerzum megajándékoz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL