LELKIPATIKA

5 varázslatos lecke, amit a fáktól tanulhatsz - Nem is gondolnád!

 „Ismerd meg a természet ütemét és megismered egyben a legszentebb titkot is – ez a türelem.” Érdemes lenne ezt az egyszerű tanítást beépíteni a mindennapi életbe, mert valóban sokat tanulhatunk a fáktól. Megváltozik a szemléleted azzal kapcsolatban, ahogyan reagálsz bizonyos dolgokra, vagy ahogyan továbblépsz. Minden kapcsolatba hozható a természettel, tanulj hát a fáktól, élj teljesebb életet!

3. Ne félj kimutatni az érzéseidet és olykor a padlóra kerülni

A fa nem fog engedélyt kérni, hogy elhullajtsa a leveleit, hanem egyszerűen megteszi, ha elérkezett az ideje. Amikor eljött az ideje annak, hogy elengedj egy bizonyos dolgot, tedd meg. Ez az élet velejárója. Arra kondicionál a társadalom, hogy mások szabják meg, mikor sírhatsz, mikor lehetsz dühös, vagy éppen mikor fejezheted ki a benned lévő érzelmeket. Ám csak te vagy az egyetlen, aki az érzéseiért felelős. Nem kell másoknak magyarázkodnod, egyszerűen engedd el ezeket a blokkoló tényezőket. Merd kifejezni azt, amit érzel, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel.

 „Ne szégyelld a könnyeid, jogod van a gyászhoz. A könny csupán víz, és a virágok, a fák nem tudnának víz nélkül teremteni és növekedni. Ám szükséges az éltető napfény is. A sebzett szív idővel begyógyul, és amikor ez megtörténik, a korábbi rossz emlékek is megszépülnek, és le tudod zárni magadban a múltat.” – Brian Jacques

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL