LELKIPATIKA

5 varázslatos lecke, amit a fáktól tanulhatsz - Nem is gondolnád!

 „Ismerd meg a természet ütemét és megismered egyben a legszentebb titkot is – ez a türelem.” Érdemes lenne ezt az egyszerű tanítást beépíteni a mindennapi életbe, mert valóban sokat tanulhatunk a fáktól. Megváltozik a szemléleted azzal kapcsolatban, ahogyan reagálsz bizonyos dolgokra, vagy ahogyan továbblépsz. Minden kapcsolatba hozható a természettel, tanulj hát a fáktól, élj teljesebb életet!

2. Még a legerősebb fákat is megtépázza olykor a vihar

Még a leghatalmasabb és legidősebb fák, amelyeknek egészen hatalmas gyökerük van, sem legyőzhetetlenek. Mindössze a kíváncsiság az, amely legyőzhetetlen az univerzumban. Az erő és a kitartás persze fontos, de nem kell folyton rendíthetetlennek tűnnöd. Senki sem támadhatatlan. Sok ember hajlamos arra, hogy berögzült szokásokat kövessen, ám nem kell így élned örökké. Mondhatsz „nemet”, ha valami meghaladja az erődet. Kérhetsz segítséget, ha úgy érzed, egyedül már nem bírsz el valamivel. Nem kell bizonyítanod semmit senkinek, a lelked számít. Sérülékenynek lenni olykor nem a gyengeség jele.

 „Ez az élet, amit élsz, csakis a tiéd. Légy tudatában ennek a hatalomnak, és jól válaszd meg, mit is szeretnél csinálni. Tedd azt, ami valóban szenvedéllyel és örömmel tölt el. Menj ki az erdőbe, tégy egy sétát, és légy része a természetnek. Képes vagy irányítani a saját életedet. Senki más nem teheti ezt helyetted. Légy önmagad, mert csak így lehetsz igazán boldog.” – Susan Polis Schutz

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL