LELKIPATIKA

5 módszer arra, hogy meghalld a belső hangodat - Erősítsd a megérzéseidet!

Minden embernek van egy belső, irányító rendszere, ismertebb nevén ösztöne, intuíciója, melyet egyaránt lehet hallani és érezni. Most megmutatjuk, melyik az az 5 módszer, melyek segítségével meghallhatod a belső hangodat.

 

„Nagyon sok hang van a fejünkben. A szüleinké, a tanárainké, a belső kritikánké, és van egy csendes, intuitív irányadó hang is. Mindössze annyi a dolgunk, hogy meg kell tanulnunk, melyikre hallgassunk, ugyanis naponta akár több millió hang is érkezhet az elménkből. Az intuíciónk mindig próbál szólni hozzánk." – mondja Verne Varona egészségnevelő, aki szerint mindenkinek megvan az a képessége, hogy fejlessze és használja a megérzéseit.

Íme, 5 remek módszer arra, hogy meghalld belső útmutatásaidat, és ezáltal szebbé, jobbá váljon az életed:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Különböztesd meg a belső hangot

Mindenkinek van egy belső hangja, amely a helyes irányba terelgeti, a legnehezebb feladat azonban az, hogy meg tudd különböztetni a többi hangtól, ami szintén az elmédből érkezik. Emlékezz vissza: gondold át mi történt, amikor úgy érezted, hogy a belső hangodat követted, és hívd vissza ezt a hangot. Jegyezd is fel, hogyan érezted magad közben, és azt, hogy mit láttál vizuálisan - ugyanis bármilyen részlet visszavihet arra a pontra, így erősítheted és fejlesztheted a saját intuíciós képességedet. A legtöbb, amit tehetsz, hogy megpróbálod jobban beazonosítani - ezt újra és újra meg kell tenned annak érdekében, hogy minél tisztábban be tudd azonosítani a belső hangodat.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL