LELKIPATIKA

5 módszer arra, hogy meghalld a belső hangodat - Erősítsd a megérzéseidet!

Minden embernek van egy belső, irányító rendszere, ismertebb nevén ösztöne, intuíciója, melyet egyaránt lehet hallani és érezni. Most megmutatjuk, melyik az az 5 módszer, melyek segítségével meghallhatod a belső hangodat.

 

„Nagyon sok hang van a fejünkben. A szüleinké, a tanárainké, a belső kritikánké, és van egy csendes, intuitív irányadó hang is. Mindössze annyi a dolgunk, hogy meg kell tanulnunk, melyikre hallgassunk, ugyanis naponta akár több millió hang is érkezhet az elménkből. Az intuíciónk mindig próbál szólni hozzánk." – mondja Verne Varona egészségnevelő, aki szerint mindenkinek megvan az a képessége, hogy fejlessze és használja a megérzéseit.

Íme, 5 remek módszer arra, hogy meghalld belső útmutatásaidat, és ezáltal szebbé, jobbá váljon az életed:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Fogyassz nyugtató ételeket (csökkentsd a zsírok, a cukor, és koffein bevitelét)

Kétféle étel létezik. Van a láthatatlan - amely az energiából áll -, és a fizikai étel. Mindkettő táplál minket. Ha támogató és szerető ember van körülötted, akkor az ő energiái jó hatással vannak rád is. Gyarapodhatsz és táplálkozhatsz általa. Ha valaki a távolból jó szívvel gondol rád, abból úgy szintén.

A zsír bevitelt tanácsos csökkenteni, ahogyan a kávé, az energia italok, és más magas koffein tartalmú italok fogyasztását is, hiszen elnehezítik az elmédet, és akadályozzák az intuitív képességedet. Verne Varona szerint minél több cukros ételt fogyasztasz, annál kevésbé leszel intuitív, hiszen jelentősen megemeled a vércukorszintedet. Egyértelmű tehát, hogy az vagy, amit megeszel, vagyis a bevitt étel hatással van az intuíciódra is.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL