LELKIPATIKA

5 dolog, amivel feloldhatod a negatív karmát

A karma szó szerint cselekedetet, vagy tettet jelent. A karma a hatás-ellenhatás egyetemes törvénye, amely azt jelenti, hogy minden, amit gondolunk, mondunk, vagy teszünk, reakciót vált ki, vagy hatása van. Ez alapján minden tett, amit véghezviszünk – legyen az jó, vagy rossz – elnyeri méltó jutalmát.

 

Ha ma valami rosszat cselekszünk, könnyen meg lehet, hogy a későbbiekben hasonló rosszat kapunk vissza. Ez nem feltétlenül a jelen életünkben történik meg, de valamikor mindenért meg kell fizetnünk. Ha tehát karmáról van szó, ugyanúgy létezik pozitív és negatív karma is.

A karmának semmi köze nincs a végzethez, a sorshoz. A karma nem büntetés, vagy megtorlás, hanem egy olyan folyamat, amely során minden tettünk következményekkel jár. Ha tehát egy rossz döntést hozunk, akkor a későbbiekben sajnos keményen meg kell fizetnünk az árát. Ugyanígy jelenlegi életünk közvetlen következménye mindannak, amit valaha is tettünk az előző életünkben. Mindannyiunknak feladataik vannak, de senki sem kap több feladatot annál, mint amit képes elvégezni. Azok az emberek, akik tudatában vannak karmájuk működésének, sokkal jobb helyzetben vannak, szemben azokkal, akik semmit sem tudnak erről, és mindenféle irányítás nélkül, véletlenszerűen élik az életüket. Ám van néhány lehetőség, amellyel igenis oldható a karma.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Hogyan oldható a negatív karma?

1. Megbocsátás

A karma feloldásának egyik legerőteljesebb módja az önmagunknak és másoknak való megbocsátás. Ha valaki megbánt bennünket, mi pedig jó szívvel és fenntartások nélkül megbocsátunk, azzal jó karmát hozunk létre. Nincs olyan ember, aki az élete során ne követne el hibákat, ezért fontos, hogy önmagunknak is meg tudjunk bocsátani. Mindez nem könnyű. Elfogadni a másikat, és megbocsátani a legsúlyosabb vétket is. Ám ha mindez sikerül, akkor nem gyűjtjük tovább a negatív karmát és saját életünket könnyítjük.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL