LELKIPATIKA

3 ok, amiért a házi állattal rendelkezőknek jobbak a kapcsolataik

Ne is keresd benne a varázslatot, mert minden tényeken alapul! Kutatások bizonyították, hogy egy állatok képesek megváltoztatni az embert, javítják az életminőségét, a viselkedését, de még az egészségét is, mert nem csak a betegségeket tudják észlelni, de áldott jó természetükkel a kezelésben is a segítségünkre lehetnek. És hogy mindez hogyan a hat kapcsolatainkra? Mindjárt megtudod…

{KEPGALERIA}

2. Pozitív irányba terelik a viselkedést

Egy macska vagy egy kutya mindig kedvességre és szeretetre ösztönzi az embert. Szinte gyakoroltatják velük ezeket a tulajdonságokat, miközben egyre nő bennük az együtt érzés is. Vagyis idővel az embertársaikhoz is így fognak állni. Arról nem is beszélve, hogy sokszor az állat egy-egy tulajdonsága is átragad a gazdira is, így válnak az emberek vidámabbá, energikusabbá, mosolygósabbá, kedvessé, önzetlenné, de sokszor még szebbé is!
Végezetül a kutya társas lény és szeret ismerkedni. Odamegy az utcán vagy a parkban megszagolni másokat. Ez már lehetőséged ad az gazdi számára is ismerkedni, barátkozni, vagy hogy szimplán nyitottabbá váljon.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL