LELKIPATIKA

3 jel, hogy kezdesz megkeseredni - És 4 tipp, amivel megakadályozhatod

Ha itt jársz, valószínűleg kíváncsi vagy arra, mi okozza a folyamatos elégedetlenséged érzését, és készen vagy mélyen magadba nézni, megkeresni az okot, és tenni a változásért. A keserűség független attól, mi mindent birtokolsz az életben, vagy mit veszítettél el. Hallottad már, hogy a boldogság fejben dől el?

Képzeld el, mi történik, amikor különösen rossz napod van. Még ha empatikus és támogató barátaid is vannak, még ha imádod is a munkádat, még ha egészséges és boldog párkapcsolatod is van, akkor sem fogsz tudni megszökni az érzés elől, hogy márpedig nincs rendben, a keserűség pedig akár éveken keresztül is képes a markában tartani. A kérdés az, hogy tudod-e, mitől válik valaki ilyenné?

1. Növekszik benned a harag

Lehetetlen eltéveszteni az érzést. Szeretnél beülni egy italra a kollégákkal, de másra sem tudsz gondolni, hogy az egyikük nem régiben a te ötleted ellen szólalt fel a megbeszélésen.

Otthon vagy, és egy rég várt filmes maratont tartasz anyukáddal, de ahelyett, hogy a cselekményre koncentrálnál, azon rágódsz, hogy a múltkor nem úgy kért bocsánatot, ahogyan azt te elvártad volna.

Tisztában kell lenned a következőkkel: a munkatársak néha igazán kiállhatatlanok tudnak lenni, a szülők pedig sokszor messze vannak a tökéletességtől. A lényeg, hogy ezeken a dolgokon túllépj egy négyszemközti beszélgetés, önmagad meggyőzése vagy akár egy terapeutával való konzultáció keretében. A keserűség nem enged megbocsátani. Csak mérgelődni fogsz magadban és duzzogni, anélkül, hogy bármit is tennél a megoldásért. Néha olyan, mint az otthon: semmi pénzért nem mondanál le róla.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL