Íme, 7 ok, amiért érdemes lazacot fogyasztani:
A lazac remek forrása az omega-3 zsírsavaknak, mint például az EPA vagy a DHA. Egy mindössze 100 grammos adag vadlazacban 2,3 grammnyi található meg. A DHA és EPA zsírsavaknak fontos szerepet tulajdonítanak a rák kockázata, a gyulladás és a magas vérnyomás csökkentésében, valamint a sejtműködés javításában.
OLVASS TOVÁBB!
Az egészség több mint diéta és testmozgás
A modern társadalom egészségfelfogása gyakran leegyszerűsödik két alapvető pillérre: a megfelelő táplálkozásra és a rendszeres test...
KÖZÉRZETInfluenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK