KÖZÉRZET

Harc a fáradtság ellen - 8 élelmiszer, ami feltölt energiával

Mind nagyon jól tudjuk, milyen nehéz megtartani az egészséges étkezésre, gyakori testmozgásra és több alvásra vonatkozó elhatározásokat. A probléma része, hogy nincs elég energiánk, ami támogatna minket. Ha van valami, amit tehetünk azért, hogy a jó úton maradjunk, akkor az a sok energizáló étel fogyasztása, hogy egész nap kipihentek, lendületesek és éberek lehessünk.

Hogy felpörgessük a testünket, először is kezdjünk el egyszerű változtatásokat bevezetni az étkezésünkben, tudatosan válasszuk meg a táplálékunkat. Összeállítottunk egy listát 8 egyszerű energizáló hatású étellel, köztük a reggeli zabkásával és a lazaccal, a lehető legjobb eredményekért.
  

Barnarizs

A barnarizs biztosítja számodra az egészséges szénhidrátlöketet. Megnyugtatunk, a kapcsolatod a szénhidrátokkal 100%-os fontosságú, hogy megőrizd a megfelelő energiaszintedet a nap folyamán, ne hallgass hát azokra, akik szerint már a szénhidrát látványától is hízni fogsz. A barnarizs egyben remek forrása a magnéziumnak, amely fontos szerepet játszik az energia termelésében a sejtekben. Egy bögre ebből a nagyszerű gabonaféléből biztosítja több mint 25%-át a napi magnézium-szükségletednek, ezzel az egyik legjobban energizáló élelmiszerré teszi azt. 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL