KÖZÉRZET

Hangokat hallasz a fejedben? Tudd meg, betegség vagy tisztánhallás áll-e a háttérben

Vannak emberek, akik születésüktől fogva tisztánhallók. Amikor hangokat hallunk a fejünkben, pedig senki sincs a közelben, valószínűleg bennünk is ez a képesség alakul ki. Általa jelentősen fejleszthetjük pszichikai képességeinket. Azonban nem árt óvatosnak lennünk. Mielőtt tisztánhallóként határoznánk meg magunkat, először meg kell találnunk a fejünkben lévő hangok forrását.

Óvatosnak kell lennünk, mert a fejünkben lévő hangokat pszichózis is okozhatja, tehát akár mentális betegséget is jelenthet. Ha úgy érezzük, hogy ez az oka a jelenségnek, a lehető leghamarabban fel kell keresni egy pszichológust. A következő esetekben kell szakértő segítségét kérned:

• Tartós szorongás

• Birtokló gondolatok

• Félelemkeltő vagy negatív hallucinációk

• Távolodás a realitástól

• Depresszió

Amikor a hangok olyan dologra biztatnak, amivel nem értesz egyet, azonnal orvoshoz kell fordulnod.
 

Kezdő tisztánhallók sokszor hallanak hangokat a fejükben

Amikor azonban a hangok semlegesek, racionálisak és helyesek, illetve nem kérnek tőlünk olyat, amit mi sem akarunk, valószínűleg természetes módon felfedeztük tisztánhalló mivoltunkat. Ezek a hangok egyszer csak megjelennek a semmiből. Általában akkor történik ez, ha nem vagyunk elég képzettek ahhoz, hogy rendesen bírjunk velük. A képzett tisztánhallók már képesek kizárni őket a tudatukból.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL