KÖZÉRZET

Gyakran szédülsz? - A szédülés 5 tünete, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni!

A szédülés mindenkivel megeshet, néha ok nélkül is. Túl gyors felállás, dehidratáltság, kimerülés… gyakoriak, melyek nem adnak okot túlzott aggodalomra. Azonban néha krónikusabb, mint ahogyan észleljük. Ha gyakran elszédülsz felállás után, vagy mozgás közben, lehet, hogy többről van szó. 

A vertigo krónikus idült szédülés. A rövid, néhányszor előforduló szédelgés esetén nem biztos, hogy vertigoról van szó, de ha hosszabb ideje tart, azt bizony vedd figyelmeztetésnek! A vertigo mögött ugyanis több áll, mint a szédülés, és elködösült agy. Fontos megismerni a gyakori tüneteit, valamint a kiváltó okokat. 

{KEPGALERIA}

4. Drog okozta vertigo

Nem csak az illegális drogok sorolhatóak ide! Vannak, olyan gyógyszerek, melyek jó hatással vannak egy adott betegségre, de vérnyomás csökkenést okoznak vagy gyengeséget és szédülést váltanak ki. Antidepresszánsok, altatók és fájdalomcsillapítók szedése is produkálhatja a vertigo tüneteit. A kezelés megkezdése után, ha a vertigo tünetei fellépnek, fordulj orvoshoz. Általában van másik alternatíva minden gyógyszer esetében. 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL