KÖZÉRZET

Élj 100 évig egészségesen - A meridiánok titka

Élj 100 évet egészségesen! - ez az alcíme annak a mozgásformának, amit, ha rendszeresen, naponta beiktatunk az életünkbe, akár 100 évig is élhetünk, frissen, egészségesen, fájdalmak nélkül, boldogan.

 

{KEPGALERIA}

 

A titok a meridiánokban van

A 3 -1- 2 meridiántorna Kínából származik, az ottani egészségfelfogás szerint, a testben az életenergia akadálytalanul kering a 12 fő, és két középvonali meridiánban. Ha ebben a keringésben elakadás van, akkor alakul ki a betegség. Ahhoz, hogy az egészséges állapotot vissza tudjuk állítani, vagy szerencsésebb esetben, fenn tudjuk tartani, szükséges napi 20-30 percet magunkra szánni, és ezekkel a gyakorlatokkal biztosítani meridiánjaink zavartalan működését. Zhu Zong Xiang , kínai orvosprofesszor nevéhez fűződik a 3 1 2 meridiántorna, amely mindenki számára könnyen elvégezhető gyakorlatokból áll.

Miért 3- 1 -2?

Röviden, mert 3 masszázspont, 1 hasi légzés, és a 2 láb a fő tartópillérei a tornának.
A testünkben futó számtalan meridián közül, a professzor úr kiválasztotta azt a hármat, amelyeknek stimulálásával beindíthatjuk az energiaáramlást . Ez a 3 pont a vastagbél 4-es, a szívburok 6-os, és a gyomor 36-os.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL