.
1. Hagyma és fokhagyma
A fokhagyma és a vöröshagyma olyan anyagokat tartalmaz, amelyek rákellenes hatásúak, és megakadályozzák számos betegség kialakulását, köztük a fertőzéseket és a tüdőrák kialakulását is. A kutatók kimutatták, hogy akiknél már megjelent a rákos betegség, és elkezdték fogyasztani a fokhagymát és a vöröshagymát, esetükben a rosszindulatú sejtek terjedése leállt.
OLVASS TOVÁBB!
Az egészség több mint diéta és testmozgás
A modern társadalom egészségfelfogása gyakran leegyszerűsödik két alapvető pillérre: a megfelelő táplálkozásra és a rendszeres test...
KÖZÉRZETInfluenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK