KÖZÉRZET

9 nagyszerű étkezési trükk, ami növeli a rezgési frekvenciáidat - Fogyassz "tiszta ételeket"!

Pontosan mit is jelent az, hogy „tisztán enni”? Gyakran hallhatod ezt a kifejezést, és talán fogalmad sincs, mit jelent az, hogy „piszkos étel”, és hogyan kerüld el. A rövid válasz erre az, hogy az a „tiszta élelmiszer”, ami kevésbé feldolgozott, és nem tartalmaz vegyi anyagokat, tartósítószereket, aromákat és egyéb adalékanyagokat. 

 

Ha meg akarod fejteni a világegyetem titkát, akkor gondolkodj energiatermelésben, frekvenciában és vibrálásban.” – Nicola Tesla

Ha szeretnél tisztán étkezni, de nem tudod, hogyan is fogj hozzá, legyen ez a kiindulási pont. Amint megérted ennek a lényegét, nem csak könnyen fenn tudod tartani ezt az életmódot, de élvezni is fogod. Adunk most ezzel kapcsolatban néhány tippet, amikről könnyen elfeledkezhetsz, ha eddig nem volt napi rutin.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Olvasd el a címkéket

Az élelmiszerek címkéit muszáj elolvasnod, ha szeretnél egészséges maradni. Ha nem tudod kimondani sem az adott összetevőket, akkor egyszerű a dolgod, nem is érdemes fogyasztanod ezt az élelmiszert. A legjobb az, ha olyan élelmiszert vásárolsz, ami nem tartalmaz káros összetevőket, de magukban már ezek az élelmiszerek is egyfajta összetevők – ezek a tiszta élelmiszerek. Ezek olyan élelmiszerek, amikhez nem adtak hozzá semmit, vagy nem dolgozták fel őket, önmagukban is ehetőek. Alma, sárgarépa, burgonya, rizs, zab – például.
Nyilvánvalóan ez nem mindig lehetséges. Ám azért vizsgáld meg, mennyi káros anyagot elkerülhetsz, ha odafigyelsz. A tiszta élelmiszerek általában csomagolva sincsenek, hiszen még a héjuk is természetes, lebomlik, például a narancs héja. Amikor az élelmiszerek címkéit olvasod, fókuszálj a cukorra és a hozzávalókra. A kalórián és a zsírtartalmon ne aggódj annyira, mivel a magasabb kalória miatt az ilyen élelmiszerek több tápanyagot tartalmaznak, míg az alacsonyabb kalóriatartalmúak sajnos több hozzáadott cukrot.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL