KÖZÉRZET

9 nagyszerű étkezési trükk, ami növeli a rezgési frekvenciáidat - Fogyassz "tiszta ételeket"!

Pontosan mit is jelent az, hogy „tisztán enni”? Gyakran hallhatod ezt a kifejezést, és talán fogalmad sincs, mit jelent az, hogy „piszkos étel”, és hogyan kerüld el. A rövid válasz erre az, hogy az a „tiszta élelmiszer”, ami kevésbé feldolgozott, és nem tartalmaz vegyi anyagokat, tartósítószereket, aromákat és egyéb adalékanyagokat. 

 

Ha meg akarod fejteni a világegyetem titkát, akkor gondolkodj energiatermelésben, frekvenciában és vibrálásban.” – Nicola Tesla

Ha szeretnél tisztán étkezni, de nem tudod, hogyan is fogj hozzá, legyen ez a kiindulási pont. Amint megérted ennek a lényegét, nem csak könnyen fenn tudod tartani ezt az életmódot, de élvezni is fogod. Adunk most ezzel kapcsolatban néhány tippet, amikről könnyen elfeledkezhetsz, ha eddig nem volt napi rutin.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Mérsékeld vagy küszöböld ki a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását

Szeretnéd tudni, melyek a nem tiszta ételek? Ne keress tovább, a túlzottan feldolgozott élelmiszerek azok. Nem csak vegyi anyagokat és tartósítószereket tartalmaznak, de vannak bennük géntechnológiával módosított összetevők is, és sokszor permetezik is őket. A feldolgozott élelmiszerek nem hasonlítanak a természetes társaikhoz, és megfosztják őket a rost és ásványi anyag tartalmuktól, melyek helyére cukor és más egészségtelen összetevő kerül, a hosszabb eltarthatóságért és a jobb ízért.
A feldolgozott élelmiszerek általában gyorsabban felszívódnak és kevesebb energiát emésztenek fel emésztéskor, emiatt a szervezet nem dolgozik meg ezért kellőképpen, és nem éget el elég kalóriát. Így idővel elhízhatsz, ahogyan számos tanulmány ki is mutatta mindezt. Az egyik tanulmány keretében egy egészséges felnőttekből álló csoport 600 kalóriát fogyasztott el egy nap, a teljesen feldolgozott élelmiszerekből. Az a csoport, melynek tagjai tiszta élelmiszereket fogyasztottak, kétszer annyi kalóriát égettek el emésztéskor, mint azok, akik feldolgozott élelmiszert vettek magukhoz. A közhiedelemmel ellentétben nem csupán az számít, miből visszük be a kalóriát, hanem az, hogy ezekből mennyit égetsz el.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL