Szabó Anna
Gluténmentes élelmiszerek
A glutén olyan fehérje, ami a gabonában található, és lehetővé teszi, hogy a liszt és a víz kölcsönhatásba kerüljön egymással. Ám ez azok számára nagyon veszélyes, akik glutén intoleranciával küzdenek. Noha ők az emberiség mindössze egy százalékát teszik ki, minden embernek el kellene kerülnie ezeket a fehérjéket, az orvos megkérdezése nélkül nem szabadna ilyet fogyasztania senkinek. A gluténmentes élelmiszerek ugyanis sok finomított adalékanyagot tartalmaznak, ami még károsabb, mint a glutén tartalmú termékek. Fogyassz átlagos házi (!!!) kenyeret - ne egyél belőle túl sokat, de ne is félj tőle.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan erősíthetjük meg az immunrendszerünket
A vírusoknak szezonjuk van. Hogy az immunrendszer mennyire jól küzd meg velük, az rajtunk is múlik....
KÖZÉRZETTippek a nagy evés ellen az ünnepeken
A zsíros ételek és az alkohol megterhelik a gyomrot és a májat. A szakértők mozgást javasolnak....
KÖZÉRZETAmikor a szorongás irányít - 5 jel, amit nem veszel észre
A szorongás sokak számára egyet jelent a folyamatos feszültségérzéssel vagy súlyosabb esetekben pánikrohamokkal, pedig a valóság enné...
Párkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
KÖZÉRZETEgyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK