KÖZÉRZET

7 jel, hogy pánikrohamod van - Vedd komolyan a jeleket!

A pánikroham jelei igencsak ijesztőek lehetnek, főleg akkor, ha először szembesülsz vele, és fogalmad sincs, mi történik. Érzed, hogy egy nagyobb pszichológiai változás történik a testedben, de semmi konkrét oka nincs. A félelem egy természetes érzés, hiszen a pánikroham tüneteinek észlelésekor az agy egyfajta pszichológiai reakcióként váltja ki. Íme, a pánikroham 7 konkrét jele.

 

Ha nincs okunk félelemre, az még ijesztőbb lehet, mintha tényleg kellene tartanunk valamitől. Mikor pánikrohamod van, a tested szó szerint a „küzdj, vagy menekülj” üzemmódba kapcsol. Ez azért történik, mert a félelem úgy van belénk kódolva, hogy figyelmeztet bennünket a veszélyre, és ezzel motivál arra, hogy védjük meg magunkat.

Íme, a 7 jel, hogy pánikrohamod van

A pánikroham jelei általában 10 percig, vagy annál kevesebb ideig tartanak. Többször is előfordulhat, és akár alvás közben is jelentkezhet. Az ismétlődő rohamok vagy a félelem, hogy ismét rohamunk lesz, az a pánikbetegség egyértelmű jele. 

 

{KEPGALERIA}

1. Szapora szívverés

A gyors szívverés a pánikroham egyik gyakori jele, mely általában elmúlik, ha valami egészen más tevékenységbe fogsz, ugyanis ki tudod zökkenteni magad az adott helyzetből.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL