KÖZÉRZET

7 élelmiszer, amely segít megfelelő értékek között tartani a vércukorszintet

2-es típusú cukorbetegség esetén, az étkezési lehetőségek korlátozottak. Az étrendet úgy kell összeállítani, hogy megfelelő szinten tartsa a vércukorszintet, ugyanakkor lakj is jól. Bizonyos ételekre nemet kell mondani, de ez nem jelent egyhangúságot. 

A cukorbetegség akkor jelentkezik, ha a vércukorszint/glükóz szint magasabb a normálisnál. A szénhidrát dús ételek, mint a kenyér, a gabonafélék, a rizs, a tészta, a gyümölcs, és a desszertek megemelik a vércukorszintet. Figyelni kell a bevitt szénhidrátok mennyiségére és típusára. Ha a következő hét ételt beiktatod az étrendedbe, akkor a vércukorszintet normális értékek között marad és változatosan is étkezhetsz. 

{KEPGALERIA}

3. Ízesített víz és tea

Fontos, hogy hidratáld magad, erre a víz a legkiválóbb. Gyümölcsökkel, zöldségekkel ízletessé tehetd, anélkül, hogy túl sok kalóriát vinnél be. Tegyél a vízbe citromot, pár karika uborkát, esetleg ízesített jégkockát. Nagyon finom a jeges tea citrommal vagy fahéjjal ízesítve. Nem csak alacsony kalóriatartalmúak, hanem segítenek eltelíteni is.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL