{KEPGALERIA}
Édesnek édes, de nem burgonya
Az, hogy a neve édesburgonya lett, csupán egy rendszertani tévedésnek köszönhető. Nem burgonyaféle, hanem a szulákfélék családjába tartozó növény, amely a szubtrópusokon lévő emberek egyik legfontosabb élelmiszere. Két alapvető fajtája van, az egyik fajtának a színe sárga vagy fehér, a másiknak pedig mély lila. Gumóit sokféleképpen lehet fogyasztani, sütve, párolva, köretnek húsok mellé, főzelékként, de még édes sütemény is készülhet belőle. A felhasználási módja végtelen, a fantáziádra van bízva.
OLVASS TOVÁBB!
A jóga alapjai: Miért érdemes belevágni?
A jóga egy ősi mozgásforma és filozófia, amely testet, lelket és szellemet harmonizál. Napjainkban egyre több nő fordul a jóga felé, h...
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
Fogszabályozás ár – ennyibe kerül a fogszabályozás manapság
Bár sokszor úgy érezzük, hogy a tökéletes mosoly ára szinte minden pénzt megér, itt az ideje, hogy beszéljünk a költségekről....
KÖZÉRZETMi a különbség a szemvizsgálat és a látásvizsgálat között?
A köznyelvben gyakran egymás szinonimájaként használjuk, ám a szemvizsgálat és a látásvizsgálat nem ugyanaz. Szemünk egészsége érd...
KÖZÉRZETNyomkodjuk-e a pattanásokat? A La Roche-Posay inkább a hámlasztásban hisz!
A pattanások nyomkodása valós probléma, főleg akkor, ha a tükör előtt állva nem tudsz ellenállni a kísértésnek....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK