KÖZÉRZET

6 jele annak, hogy kimerült vagy, nem csupán fáradt

Ha délután 2-kor ásítozol, és már az esti film előzetesénél is leragad a szemed, akkor valószínűleg jól gondolod, fáradt vagy. Ám nagy különbség van a fáradtság és a kimerültség között, és a jelekből nem is mindig nyilvánvaló, hogy épp melyik áll fent. A különbségeket azonban érdemes tudni, mert a kimerülés kifejezetten veszélyes is lehet.

Az alvást gyakran alulértékelik az egészség szempontjából, a következmények azonban végiggyűrűznek az élet minden területén. A kimerültség összefüggésbe hozható az étvágy szabályozásával, a szívbetegségekkel, a gyulladások kialakulásával, emellett 50%-kal nagyobb az esély ilyen állapotban egy vírusos fertőzésre. Ha tehát fáradtnak érzed magad, és az alábbi tüneteket észleled, akkor valójában kimerültségről lehet szó.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. A mozgást sem élvezed, sőt

Nem tudtad magad kimozogni, mint általában? Mivel a kimerültség az élet minden területére kihat, ezért az edzés sem megy olyan fényesen, hiszen megköveteli a mentális odafigyelést és a fizikai aktivitást. Ha az agy nem kellően kipihent, a szervezet teljesítőképessége is sokkal korlátozottabb lesz, és ez nem csupán a teljesítményt rontja, de rossz alvást is eredményez.
A másik komoly jel: egyszerűen nem vagy képes rávenni magad arra, hogy mozogj egy keveset A tested úgy van programozva, akárcsak 10.000 évvel ezelőtt, hogy megtalálja a könnyebbik utat, amikor még a túlélés a tét. Ma ez úgy nyilvánul meg, hogy ha nem kipihent az agyad, akkor bizony edzeni sem lesz kedved, helyette egészségtelen ételeket falsz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL