KÖZÉRZET

6 dolog, amire minden nőnek szüksége van az egészséges szexuális élethez

Tudnod kell, hogy a szex előnyei jóval túlmutatnak a hálószoba falain. Védi az egészséget és erősíti az immunrendszert, csökkenti a stressz és a szorongás szintjét. Az egészséges szexuális élet ráadásul közelebb is hoz titeket a pároddal, és hozzásegít ahhoz, hogy kettőtök szerelme élethosszig kitartson.

Azonban nem leszel mindig olyan hangulatban, hogy vágyj a szexre, és ezzel nem vagy egyedül. Sok nőnek ingadozik a szexuális vágya, és az esetek többségében ez nem is probléma. Ha azonban nem próbálod felderíteni a probléma forrását, vagy kihat a párkapcsolat minőségére, valamit tenni kell. A szexuális vágy egyenesen arányos az egészséggel, így sokszor, ha kíméletesebb életmódra váltasz, a szexuális vágyad is visszatér. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mivel tudsz tenni azért, hogy szexuális életed mindig kiegyensúlyozott és élvezetes legyen.

1. Használj megfelelő termékeket, hogy kényelmesebb legyen a szex

A hüvelyi szárazság egy létező dolog, és nem kell kínosan érezned magad miatta. Ilyen az emberi biológia. Néha meg kell tanulnod jobban a gondját viselned a nemi szervednek ahhoz, hogy élvezetesebbek legyenek a hálószobai tevékenységek. Ne félj síkosítót használni, ha kell. A lényeg, hogy élvezni tudd a szexet.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL