KÖZÉRZET

6 dolog, ami miatt a szervezeted visszatartja a vizet - Figyelj oda a korai jelekre!

A vízvisszatartás azt jelenti, hogy a keringési rendszerben és a szövetek között felhalmozódik a folyadék. Ha túl sok vizet tart vissza a tested, akkor előfordulhat, hogy megduzzadnak a kezeid, és a lábaid. Általában a fizikailag inaktív embereknél alakul ki, de a helytelen táplálkozás éppúgy felelőssé tehető érte. Íme, 6 tipp, ami megoldás lehet a problémára.

 

A vízvisszatartás ugyan önmagában nem életveszélyes, viszont sok komoly betegség tünete lehet, mint például a vesebetegség vagy a szívelégtelenség. Amennyiben azonban nincs különösebb egészségügyi oka annak, hogy a tested visszatartja a vizet, tudj róla, hogy van néhány dolog, amivel csökkenteni tudod a visszatartást. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

1. Túlzott nátrium bevitel

Az egészségügyi szakemberek erősen ajánlják, hogy csökkentsük a nátrium bevitelünket, ha meg akarjuk oldani a vízvisszatartás problémáját. Igen, a túlzott sózást kerülni kell. Egy bizonyos mennyiségben a nátrium megköti a vizet a szervezetben, és segít fenntartani a testben lévő folyadékszint egyensúlyát. A fokozott nátrium bevitel azonban megnövekedett vízvisszatartáshoz vezet. Sajnos nem a só az egyetlen, melynek nagyon magas a nátriumtartalma, ugyanis számos feldolgozott élelmiszeripari termék is „büszkélkedhet” vele. Ilyenek például a feldolgozott húsáruk (virsli, szalámi, felvágott, stb.), bizonyos fűszerek, konzervált zöldségek. Ha tehát odafigyelsz a só bevitelre, jelentősen csökkentheted a vízvisszatartásodat.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL