KÖZÉRZET

5 rejtett jel, hogy az étkezésed beteggé tesz

Az vagy, amit megeszel! Bizonyára hallottad már a mondást, és az, hogyan érzed magad a bőrödben, az nagy százalékban a te választásod. A nyers gyümölcsök, zöldségek, diófélék és magvak energiával látnak el, míg a finomított élelmiszerek, a hús, és a tejtermékek túlzott fogyasztása lelassít. Ha mostanában nem érzed túl jól magad, érdemes elgondolkozni, mivel táplálod a testedet nap mint nap!

 

Sajnos nagyon sokat nem ismerik el, hogy összefüggés van a közérzetük és a táplálkozásuk között, ahogy azt sem. Íme, az a 5 rejtett jel, mely arról árulkodik, hogy pont az étkezéseddel teszed beteggé magad.

{KEPGALERIA}

3. Magas vércukorszint

A cukor, a megfelelő formában kedvező a szervezet számára, ám sajnos sokan a lehető legrosszabb forrásból jutnak hozzá. A finomított cukor minden, csak nem hasznos, arról nem beszélve, hogy jól megemeli a vércukorszintet, megerőlteti a májat, hiszen sokkal nehezebb feldolgozni ezeket az üres kalóriákat, mint a tápanyagban gazdag ételeket. Ha eluralkodik rajtad az édesség iránti vágy, akkor a feldolgozott élelmiszerek helyett próbáld friss gyümölccsel helyettesíteni, amit a rost segít a szervezetnek az emésztésben, és nem terheli azt.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL