KÖZÉRZET

5 rejtett jel, hogy az étkezésed beteggé tesz

Az vagy, amit megeszel! Bizonyára hallottad már a mondást, és az, hogyan érzed magad a bőrödben, az nagy százalékban a te választásod. A nyers gyümölcsök, zöldségek, diófélék és magvak energiával látnak el, míg a finomított élelmiszerek, a hús, és a tejtermékek túlzott fogyasztása lelassít. Ha mostanában nem érzed túl jól magad, érdemes elgondolkozni, mivel táplálod a testedet nap mint nap!

 

Sajnos nagyon sokat nem ismerik el, hogy összefüggés van a közérzetük és a táplálkozásuk között, ahogy azt sem. Íme, az a 5 rejtett jel, mely arról árulkodik, hogy pont az étkezéseddel teszed beteggé magad.

{KEPGALERIA}

2. Magas vérnyomás

Ha egészségtelen ételekkel tömöd magad, az előbb-utóbb magas vérnyomáshoz vezet, vagy más problémákhoz, mint például a stroke. Bizonyos ételek, mint a hús és a tejtermékek, eltömíthetik az artériákat, így máris megmagyarázható a magas vérnyomás. Ugyanakkor a túl sok só, cukor, vagy a feldolgozott élelmiszerek szintén okolhatók e betegség kialakulásáért. Ellenőrizd rendszeresen szervezeted savbázis egyensúlyát, és törekedj a lúgos ételek fogyasztására. Egyél tehát sok nyers zöldséget, gyümölcsöt, továbbá keményítőt annak érdekében, hogy a vérnyomásodat az egészséges keretek között tartsd.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL