KÖZÉRZET

5 fehér méreg, amit te is minden nap fogyasztasz

 Létezik 5 élelmiszerféle, amelyet ugyan minden nap fogyasztunk, de bizonyított tény, hogy komoly veszélyt jelent az egészségre. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy ez az 5 méreg nagymértékben felelőssé tehető az egészségi állapotodért. Mutatjuk, miért érdemes elkerülni őket!

 

Miért méreg?

Az alábbi 5 összetevőt azért hívják fehér méregnek, mert rendkívül kevés benne a tápanyag, a fehérje és a vitamin. Ha minden nap fogyasztod őket, akkor növeli a magas vérnyomás, a cukorbetegség és sok más egyéb betegség kockázatát. Tudtad például, hogy azok az emberek, akik hetente 5 alkalommal fogyasztanak fehér rizst, 17 %-kal nagyobb eséllyel pályáznak a cukorbetegségre? És ez csak egy példa volt a sok közül.

{KEPGALERIA}

1. Pasztőrözött tej

A pasztőrözésben egyetlen jó dolog van: a tej így hosszabb ideig eltartható. Ezzel szemben a pasztőrözés folyamata eltávolítja belőle az összes jó enzimet és a vitaminokat – például C-vitamint, B6 vitamint és B12 vitamint. Ráadásul közben olyan hormonok és antibiotikumok kerülnek a tejbe, amelyek szintén nem kívánatosak az egészségre nézve. Ez a folyamat elpusztítja a hasznos baktériumokat, melyek a nyers tejben jelen vannak, mint például a Lactobacillus acidophilus.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL